Valentino Rossi rijdt GP Sachsenring

6 juli 2010

fjrigjwwe9r4tbl_nieuws:content
Carmelo Ezpeleta, een directeur van de organisatie van de MotoGP (Dorna) heeft tegen een Spaanse sportwebsite bevestigd dat Valentino Rossi zal rijden tijdens de MotoGP ronde op Sachsenring. De MotoGP in Duitsland vindt al over negen dagen plaats.

Valentino Rossi brak zijn been tijdens een oefensessie in Mugello voor de MotoGP ronde in zijn thuisbasis. De verwachting was dat Rossi "The Doctor" terug zou keren voor de MotoGP ronde van Brno op 15 augustus, maar nu zijn herstel zo goed gaat, aldus Carmelo Ezpeleta zal hij eerder terugkeren. Slechts 43 dagen na zijn ongeluk in plaats van de vier tot zes maanden die de behandelend arts van Valentino Rossi, Roberto Buzzi, had voorspeld.

Rossi loopt nog steeds met krukken, maar zal vandaag of morgen proberen te rijden op Misano om te zien hoe goed zijn been en schouder zijn hersteld, aldus het sportnieuws op Italia 1. Valentino Rossi heeft niet een van de beste dagen uitgekozen om weer op de motor te stappen, aangezien Italië op dit moment te kampen heeft met een hittegolf.

» Meer informatie vind je hier

Poll Onderdelen